Winkelen

Winkel
Winkel2023-09-12T09:06:49+02:00

Deze producten zijn te koop in onze webshop

 • Oogmasker

   11,30

  Verzacht clusterhoofdpijn of spanningshoofdpijn met ons oogmasker

  Het masker draagt comfortabel en past iedereen, door de verstelbare band. Door het masker raak je weer heerlijk relaxed en verzacht en verlicht je snel pijnlijke klachten zoals geïrriteerde ogen, vermoeide ogen, rode ogen of jeukende ogen. In de sommige gevallen zal een koud masker ook de hoofdpijn verhelpen. Pas je het masker koud toe? Dan verdwijnen wallen en donkere kringen onder je ogen in een mum van tijd!
 • Nek & Schouder Warmtezak

   28,00

  Verzacht een stijve nek of nekklachten

  De Nek & Schouder Warmtezak is speciaal ontworpen voor de hals, nek en schouders. Door de perfecte pasvorm verwarm en ontspan je direct een stijve nek of pijnlijke hals-, en schouderspieren. De warmte stimuleert de doorbloeding en zorgt voor een onmiddellijke ontspanning en pijnverlichting.
 • Pocketsize Warmer (rond, double pack)

   10,50

  De ideale heat pad voor koude handen, pijnlijke handen of winterhanden

  Door het handige en handzame ‘pocketsize’-formaat neem je dit krachtige handwarmertje overal mee naar toe. Ze passen in je jaszak of handschoen.
 • Rug Warmtezak

   28,50

  Verzacht een pijnlijke onderrug of rugklachten

  De Rug Warmtezak is speciaal ontworpen voor de gehele rugpartij. Door de perfecte pasvorm verwarm en ontspan je direct de stijve of pijnlijke rugspieren. De warmte stimuleert de doorbloeding en zorgt voor een onmiddellijke ontspanning en pijnverlichting.
 • Pocketsize Hand Warmers (vierkant, double pack)

   10,50

  De ideale handwarmer voor pijnlijke handen, koude handen of winterhanden

  Door het handige en handzame ‘pocketsize’-formaat neem je dit krachtige handwarmertje overal mee naar toe. Ze passen in je jaszak of handschoen.
 • Pocketsize Teddybeer (single pack)

   7,30

  Kinderen opwarmen bij kou of koelen bij pijn, op een leuke manier!

  De Teddybeer Warmtezak is op twee handige manieren in te zetten. Bij koorts of een ongelukje tijdens het spelen dient de Teddybeer als een gebruiksvriendelijke ijszak om de pijn te verlichten. Heeft je kind juist last van koude handjes of een onrustig buikje? Dan dient Teddy als een warme troost. Door de gebruiksvriendelijkheid van de Teddybeer wordt deze door veel basisscholen en kinderopvangen gebruikt!
 • De perfecte afleiding bij kou en pijn!

  Dit Pandahoofdje is in elke situatie handig! Het Pandahoofdje van Relaxxed werkt tegen de kou, maar ook tegen de warmte. Daarnaast kan de Panda het lichaam weer tot rust brengen bij de meest uiteenlopende kwalen. Bij griep of verkoudheid is het Pandahoofdje met één druk op de knop een fijn element om het lichaam van warmte te voorzien. Bij pijnlijke wondjes, bulten of koorts is het Pandahoofdje het juiste element om het lichaam af te koelen.
Ga naar de bovenkant