Warmtezak

De warmtezak van Relaxxed is een verbeterde versie van de traditionele pittenzak. Binnen 10 à 15 seconden bereikt de warmtezak haar heerlijke, maximale en veilige temperatuur. Het format van de zak bepaalt de lengte van de warmteduur. De kleine warmtezakken behouden ongeveer 30 minuten hun warmte en de grote warmtezakken blijven wel tot 2 uur heerlijk warm. Bovendien kun je de warmtezak van Relaxxed keer op keer opnieuw hergebruiken, zodat je jarenlang plezier hebt van onze duurzame warmte pads. Het juist en gericht inzetten van koude of warmtezakken beïnvloedt ons lichaam positief. Bekijk onze webshop en bestel direct veilige, betrouwbare en duurzame warmtezakken.

Multifunctionele warmtezakjes

De grote kracht van de warmtezakjes van Relaxxed zit hem juist in het formaat. De pocketsize warmtezak neem je overal eenvoudig mee naar toe. Binnen no-time heb je altijd, in weer en wind, snel handstrelende warmte bij de hand. De warmtezakken van Relaxxed zijn ideaal om bijvoorbeeld mee te nemen tijdens het wandelen, vissen of andere outdoor activiteiten. Daarnaast is de warmtezak onmisbaar in iedere EHBO-, reis-, rug-, sport-, of verzorgingstas. Je kunt ze keer op keer zonder magnetron activeren en bovendien zijn de warmtezakken dankzij de natuurlijke zoutoplossing, volkomen veilig in gebruik. De multifunctionele warmtezakken van Relaxxed kunnen ook gekoeld worden. Zo maak je snel en eenvoudig een Coldpack van jouw Heatpack. Ben jij nieuwsgierig geworden naar een warmtezak? Bekijk de webshop en bestel direct uit onze uitgebreide collectie een gewenste warmtezak.

Informatie over de warmtezak

In alle producten van Relaxxed zit een klein rond metalen schijfje. Zodra je het ronde schijfje buigt of knikt warmt de warmtezak op tot een veilige en ontspannende temperatuur van 54 graden. De producten van Relaxxed zijn speciaal ontworpen op duurzaam- en herbruikbaarheid. Bij normaal gebruik kan je de warmtezak wel minimaal 1000 keer opnieuw reactiveren! Wil jij meer informatie over onze warmtezakken? Neem vrijblijvend contact met ons op of bekijk onze ruime collectie in de webshop.

Klanten vonden ons ook via: