Ontspannen spieren met ons warmtekussen

warmtekussen nekVoor wie last heeft van pijn in de nek of een stijve nek is een warmtekussen voor de nek ideaal! Het vermindert de pijn en versnelt het helingsproces. Met de speciaal ontworpen Heat in a Click techniek heb je altijd een warmtekussen voor de nek bij de hand zonder daar een magnetron voor te gebruiken. Altijd te gebruiken, zowel thuis als onderweg! Bestel direct een warmtekussen voor de nek in onze webshop.

Heat in a Click is een zeer bekende en effectieve methode om pijnklachten te verminderen. Het warmtekussen voor de nek bevat een metalen plaatje, die bij het indrukken daarvan kristaliseert het zout in de zak en geeft het warmte. De temperatuur die door dit proces wordt bereikt, is altijd 54 graden. Dit is een heerlijke temperatuur voor lichaam en geest! De warmtezakken blijven, afhankelijk van de grootte, 30 minuten tot maar liefst 2 uur warm!

Het handige van de Heat in a Click methode is dat deze kan worden hergebruikt! Niet alleen een efficiënte investering maar dus ook een duurzame investering! Door het warmtekussen voor de nek in kokend water te leggen kun je deze weer reactiveren.

[su_spacer size=”30″]

Een stijve nek verhelpen?

stijve nek verhelpenWarmte is perfect om pijn te verhelpen. Daarnaast is warmte ook ideaal voor de doorbloeding en raak je van warmte meer ontspannen. Een stijve nek verhelpen is daarom bijvoorbeeld ideaal met de Heat in a Click techniek. Door de warmte ontspan je stijve spieren en gun je jouw nek rust. Waar je ook een stijve nek verhelpen wilt, met een warmtekussen voor de nek kun je altijd en overal gebruikmaken van de zeer comfortabele Heat in a Click techniek.

Het warmtekussen voor de nek is niet alleen, zoals de naam het al zegt, te gebruiken voor warmte. De zak is zelfs te gebruiken als cold pack. Kou onderdrukt zwellingen omdat het de bloedtoevoer vermindert en bij een ontsteking remt kou het ontstekingsproces. Wat voor klacht je ook hebt, een warmtekussen voor de nek is multifunctioneel en overal voor te gebruiken! Je vindt het warmtekussen voor de nek in onze webshop!

 

Een greep uit onze producten:
[su_button url=”/./handwarmers-kopen”]Handwarmers kopen[/su_button] [su_button url=”/./warmtezak”]Warmtezak[/su_button] [su_button url=”/./pijnlijke-voeten”]Pijnlijke voeten[/su_button] [su_button url=”/./stijve-spieren”]Stijve spieren[/su_button] [su_button url=”/./acute-rugpijn”]Acute rugpijn[/su_button]
[su_button url=”/./handwarmers-herbruikbaar”]Handwarmers herbruikbaar[/su_button]
[su_button url=”/./shop/product/nek-schouder-warmtezak”]Stijve nek[/su_button]
[su_button url=”/./warmte-pads”]Warmte pads[/su_button] [su_button url=”/./hoofdpijn-verhelpen”]Hoofdpijn verhelpen[/su_button] [su_button url=”/./stijve-rug”]Stijve rug[/su_button]