Warmte padsMet de Heat In A Click warmte pads van Relaxxed heb je altijd de mogelijkheid om met één druk op de knop warmte te creëren. Heb je altijd koude handen of voeten? Dan weet je ook dat handschoenen en dikke sokken niet altijd de oplossing zijn. Als de kou eenmaal is doorgedrongen dan is het namelijk lastig om je handen en voeten weer op te warmen. Dat is met onze warmte pads niet langer een probleem!

We hebben verschillende varianten en formaten in ons assortiment. Ben je veel buiten, bijvoorbeeld om te wandelen of te sporten? Dan hebben we handige warmte pads op zakformaat die je overal mee naar toe kunt nemen. De Handwarmers zijn ook heel fijn! Ze bevorderen de doorbloeding zodat je binnen no-time snel weer heerlijk warme handen hebt. Je kunt deze warmte pads aan zowel de binnen- als de bovenkant van je hand dragen. En met het bevestigingsbandje blijft de warmte pad op haar plek. Bekijk het complete aanbod in de webshop!

Heat In A Click warmte pads zijn duurzaam en veilig

Warmte padsDe producten van Heat In A Click zijn zeer gebruiksvriendelijk. De warmtezakken zijn direct bruikbaar en kun je eindeloos hergebruiken. Met één klik treedt het unieke moleculaire verwarmingssysteem in werking. Binnen 10 seconden bereikt de warmte pad een heerlijke en veilige temperatuur van 54 graden. Afhankelijk van de grootte blijft de warmtezak 30 minuten tot 2 uur warm! Warmte pads kunnen ook gekoeld worden. De zak leg je minimaal 1 uur (zonder de hoes of belt) in de koelkast bij 3-5 ℃.

Warmte en koude therapie

Je kunt warmte en koude therapie op een veilige manier toepassen met de Heat In A Click producten van Relaxxed. Benieuwd in welke gevallen warmte en koude therapie geschikt is? Nieuwe blessures behandel je het beste met koude therapie, omdat deze zwellingen en ontstekingen veroorzaken. Met gekoelde pads wordt de bloedtoevoer verminderd en neemt de zwelling en ontsteking af. Heb je juist een terugkerende blessure, dan kun je beter warmte therapie toepassen. De warmte pads zorgen voor het verwijden van de bloedvaten en stuurt zuurstof en voedingsstoffen naar de blessureplek. De blessure zal op deze manier sneller genezen. Gebruik bijvoorbeeld de Knie & Elleboog kit of de Rug Warmtezak. Warmte en koude therapie is ideaal voor pijnlijke rugspieren. Wil je meer informatie over onze warmte pads? Neem vrijblijvend contact met ons op of bekijk ons ruime aanbod in de webshop.

Klanten vonden ons ook via:
[su_button url=”/./warmtezak”]Warmtezak[/su_button] [su_button url=”/./pijnlijke-voeten-koude-voeten”]Pijnlijke voeten[/su_button][su_button url=”/./pijnlijke-voeten-koude-voeten”]Koude voeten[/su_button] [su_button url=”/./stijve-spieren”]Stijve spieren[/su_button] [su_button url=”/./pijnlijke-rugspieren”]Pijnlijke rugspieren[/su_button] [su_button url=”/./acute-rugpijn”]Acute rugpijn[/su_button] [su_button url=”/./Babyflesverwarmer”]Babyflesverwarmer[/su_button] [su_button url=”/./Handwarmers-herbruikbaar”]Handwarmers herbruikbaar[/su_button]