Voor verzending controleren we altijd of inhoud v/d warmtezak(ken) vloeibaar is. Daarna stoppen we extra beschermingsmaterialen in de verpakking, om de kans te vergroten dat het product goed bij de klant aankomt.

Helaas blijkt dat niet altijd genoeg te zijn… :-(
Soms kan het zijn dat een bestelde warmtezak helemaal hard is als deze bij de klant arriveert. Dat betekent dat de warmtezak tijdens het vervoer met de pakketdienst is geactiveerd (muntje is geklikt).
Hierdoor moet de klant het eerst gaan uitkoken voor het eerste gebruik. Dat mag niet de bedoeling zijn!

Het komt nog veel te vaak voor dat de vervoerders niet goed met de pakketten omgaan, zoals ook te zien is in onderstaande filmpjes.
Ze gooien ermee of stapelen er zware dozen op, waardoor de kans groot is op beschadiging of activering van de warmtezak.

Helaas hebben we geen invloed op onze verzonden pakketten tijdens de reis naar de klant, maar we hopen dat dit z.s.m. zal verbeteren!

[su_column center=”yes”] VIDEO 1[su_youtube_advanced url=”https://www.youtube.com/watch?v=b0-B6fFXtMU” width=”200″ height=”200″ autohide=”yes” showinfo=”no” rel=”no” theme=”light” https=”yes”] [/su_column] [su_column center=”yes”] VIDEO 2[su_youtube_advanced url=”https://www.youtube.com/watch?v=-H3Axj2vOvA” width=”200″ height=”200″ autohide=”yes” showinfo=”no” rel=”no” theme=”light” https=”yes”] [/su_column] [su_column center=”yes”] VIDEO 3[su_youtube_advanced url=”https://www.youtube.com/watch?v=xUY_2H4KyH8″ width=”200″ height=”200″ autohide=”yes” showinfo=”no” rel=”no” theme=”light” https=”yes”] [/su_column] [su_column center=”yes”] VIDEO 4[su_youtube_advanced url=”https://www.youtube.com/watch?v=w4rI9emuNUU” width=”200″ height=”200″ autohide=”yes” showinfo=”no” rel=”no” theme=”light” https=”yes”] [/su_column]