Verminder stijve spieren

Heb je vaak last van stijve spieren en ben je op zoek naar een veilige, betrouwbare en duurzame oplossing? Dan ben je bij Relaxxed aan het juiste adres. De warmtezakken zijn een verbeterde versie van de traditionele pittenzak. Keer op keer kun je deze warmtezakken zonder magnetron activeren en dankzij de natuurlijke zoutoplossing zijn ze volkomen veilig in gebruik. Het toepassen van warmtezakken bij een stijve nek, acute nekpijn, lage rugpijn en stijve spieren resulteert in een milde maar duidelijke verbetering in de pijnbeleving. Ben jij nieuwsgierig naar de warmtezakken van Relaxxed? Bekijk de webshop en verminder direct stijve spieren.

Reuma pijn verlichten met warmtezakken

Wanneer je gewrichten warm, dik of rood zijn, kan kou verlichting geven. Kou zorgt voor minder bloedtoevoer naar het pijnlijke gebied, waardoor de zwelling en ontsteking verminderen. Bij pijn door stijve spieren verbetert warmte de bloedtoevoer naar de huid en spieren. Hierdoor kunnen de warmtezakken van Relaxxed reuma pijn verlichten en zijn ze bovendien verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. De warmtezakken hebben altijd binnen 10-15 seconden een gegarandeerde warmte van 54 graden Celsius en hiervoor is geen magnetron of andere stroomvoorziening voor nodig. Wil jij graag reuma pijn verlichten met een verbeterde versie van de traditionele kersenpittenzak? Bekijk de webshop en bestel direct een warmtezak voor het effectief en snel verwarmen van je spieren.

Informatie 2-in-1 product

Een warmtezak kan ook als coldpack gebruikt worden, dus eigenlijk zijn de warmtezakken van Relaxxed een 2-in-1 product. De warmtezakken zijn heerlijk om te ontspannen en kunnen stijve spieren verzachten en reuma pijn verlichten. Ben jij op zoek naar producten die jou pijnverlichting, ontspanning en weldadige warmte kunnen bieden en beloven? Bekijk de warmtezakken van Relaxxed in de webshop en verzacht de pijn met een effectieve warmtezak.

Klanten vonden ons ook via: