stijve onderrugLast van een stijve rug? Verminder je pijnklachten met de warmtezak speciaal voor de rug van Heat in a Click! Deze warmtezak is speciaal ontworpen voor de rug en daarom zeer effectief. De zak is geschikt voor hergebruik en kan overal mee naartoe worden genomen zonder een magnetron tot je beschikking te hebben. Ideaal dus! Bestel direct online!

Veel mensen hebben last van een stijve rug of stijve onderrug. Men doet tegenwoordig veelal zittend werk en neemt een verkeerde houding aan. Ook kan een stijve rug worden veroorzaakt door te weinig beweging. Daarnaast is stress een grote factor waardoor een stijve rug kan ontstaan. Met een warmtekussen speciaal voor de rug kun je goed ontspannen. De warmte die door het kussen vrij komt zorgt voor een zeer aangename temperatuur waardoor je volledig kunt ontspannen.

Warmte zorgt niet alleen voor de nodige ontspanning, het bevordert ook de bloedtoevoer en vermindert de pijn. Daarnaast versnelt warmte het herstelproces van de spieren. Een warmtekussen van Heat in a Click wordt binnen 10-15 seconden warm en bereikt zijn ideale temperatuur van 54 graden dus al heel snel! Je activeert de warmte door het metalen plaatje in te drukken. Ervaar zelf de voordelen van een warmtekussen en bestel deze in onze webshop!

Stijve onderrug

stijve rugNiet alleen een stijve rug maar ook een stijve onderrug komt heel erg veel voor. Met name overbelasting is een oorzaak voor een stijve onderrug. Verkeerd en vaak tillen, fysiek zwaar werk; voor veel mensen is dit aan de orde van de dag. Het laten ontspannen van de rugspieren is daarom zeer belangrijk. Dit kan met het speciaal ontworpen warmtekussen voor de rug.

Of u nu een stijve rug of stijve onderrug heeft. Een Heat in a Click warmtekussen is een efficiënte en duurzame investering. U kunt het warmtekussen hergebruiken door deze in kokend water te leggen. Tevens is het warmtekussen ook te gebruiken als cold pack door deze in de koelkast of vriezer te leggen. Multifunctioneel en daarmee erg handig! Ervaar de voordelen van de Heat in a Click techniek en bekijk alle producten in onze online shop!

Een greep uit onze diensten:
[su_button url=”/./handwarmers-kopen”]Handwarmers kopen[/su_button] [su_button url=”/./warmtezak”]Warmtezak[/su_button] [su_button url=”/./pijnlijke-voeten”]Pijnlijke voeten[/su_button] [su_button url=”/./stijve-spieren”]Stijve spieren[/su_button] [su_button url=”/./acute-rugpijn”]Acute rugpijn[/su_button]
[su_button url=”/./handwarmers-herbruikbaar”]Handwarmers herbruikbaar[/su_button] [su_button url=”/./warmte-pads”]Warmte pads[/su_button] [su_button url=”/./hoofdpijn-verhelpen”]Hoofdpijn verhelpen[/su_button] [su_button url=”/./warmtekussen-nek”]Warmtekussen nek[/su_button]