Retourneren & ruilen

Relaxxed.nl vindt het fijn als jij zo lang mogelijk plezier van jouw warmtezak hebt.
Al onze artikelen hebben natuurlijk een standaard fabrieksgarantie. Wel is het belangrijk dat je de bijgeleverde gebruiksaanwijzing goed opvolgt, zodat je de levensduur van jouw heerlijke warmtezak optimaliseert.

Onze gebruiksadviezen

Om teleurstellingen te voorkomen, wil Relaxxed.nl de volgende adviezen extra benadrukken:

 1. Voor het ‘reactiveren’ van de warmtezak in kokend water, is het belangrijk dat je de zak niet te lang kookt! Ons advies is een kooktijd tussen de 10 en 15 minuten. Probeer altijd de kooktijd onder de 45 minuten te houden!
 2. Leg altijd, ter bescherming van de PVC-zak, een handdoek, theedoek, vaatdoek of ander lapje stof in de pan. Zo bescherm je de PVC-zak tegen het stuk smelten/ vastkleven aan de wand of bodem van de pan.
 3. De stevige PVC-zak is zeer zeker stevig en bestand tegen lekken, maar niet bestand tegen het geprik van scherpe en puntige voorwerpen! Prik dus niet met een mes, vork of ander scherp voorwerp in de zak!
 4. De warmtezakken zijn flexibel en kunnen tegen een stootje. Toch mag je de zak niet te zwaar belasten door er bijvoorbeeld op te gaan staan, springen of anderszins. Redelijkerwijs verwacht Relaxxed van jou dat je zelf wel weet wat onder ‘normaal’ belasten of gebruik wordt verstaan.
 5. De warmtezakken mogen niet in de magnetron!

Je wilt je product retourneren of ruilen?

Het kan natuurlijk zo zijn dat je toch niet tevreden bent over je aankoop, of er is iets misgegaan. Neem dan binnen 14 dagen na aankoop contact met ons op wanneer een artikel niet aan je verwachtingen voldoet, wanneer er iets mis is met je bestelling of de bezorging, of wanneer je een andere vraag of klacht hebt.

Retourformulier invullen

Vul het formulier in en zorg ervoor dat het formulier mee wordt teruggestuurd.
Je kan het retourformulier hier downloaden.

Retourformulier invullen

Vul het formulier in en zorg ervoor dat het formulier mee wordt teruggestuurd.
Je kan het retourformulier hier downloaden.

Retour aanmelden

Meld de retourzending aan op deze website en print je retourlabel uit:
https://relaxxed.shipping-portal.com

Verzenden

Stuur de retourzending binnen 14 dagen na aanmelding terug. Het versturen van een retourzending is bij ons GRATIS!

Hebben wij jouw retourzending ontvangen? Dan sturen we nogmaals een e-mail met een bevestiging.
Terugbetalingen doen we binnen 14 dagen na ontvangst van je retourzending.

Voorwaarden

 • Neem in geval van kapotte, niet / verkeerd geleverde bestellingen of bij gebreken zo snel mogelijk na ontvangst contact met ons op!
 • Het artikel heeft, indien mogelijk, de originele verpakking. Is dit niet het geval, dan kan jouw retourzending vertraging oplopen
 • Het artikel is onbeschadigd en niet gebruikt en bij voorkeur voorzien van alle originele labels
 • Het artikel is dus in originele staat; in geval van een gebrek mag je dit niet getracht hebben te herstellen
 • De kosten van een retourzending zijn voor ons!
 • De verantwoordelijkheid per post retourneren ligt bij de afzender

“De ondernemer vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt( moment van ontbinding). De terugbetaling is kosteloos voor de consument. Als de consument heeft gekozen voor een duurdere methode van levering dan de goedkoopste standaardlevering, hoeft de ondernemer de bijkomende kosten voor de duurdere methode niet terug te betalen.”

Retour / Ruilformulier

Retour- en ruiladres

Relaxxed.nl
Kuyperstraat 9
3601 VE Maarssen