Last van pijnlijke voeten?

Heb je lang gezocht naar een oplossing voor pijnlijke voeten? Met de voetenwarmers van Relaxxed verwen én verzorg je heel eenvoudig koude of vermoeide voeten. De voetenwarmers stimuleren de bloedsomloop en binnen no-time krijg je weer snel ontspannen warme voeten. Binnen 10 á 15 seconden bereiken de voetenwarmers de heerlijke, maximale en veilige temperatuur van 54 graden Celsius en daarnaast blijven de voetenwarmers van Relaxxed minimaal 30 minuten lang warm om je pijnlijke voeten te verzachten. Ben jij benieuwd naar de voetenwarmers van Relaxxed? Bekijk onze webshop en gun jouw voeten weer rust, warmte en verlichting.

Bekijk aanbod

Koude voeten

Warmte brengt verlichting en ontspanning in gewrichten en spieren. Door het verwarmen van koude voeten met de voetenwarmers van Relaxxed kunnen pijnlijke voeten worden verzacht. Als je vaak last hebt van koude voeten in bed kun je de voetenwarmers vlak voor het slapen gaan aantrekken, zodat je volkomen relaxed in slaap valt. Door de verstelbare klittenbandsluitingen passen de voetenwarmers iedereen. De voetenwarmers van Relaxxed kun je keer op keer opnieuw activeren, zodat je altijd snel en eenvoudig weldadige warmte bij de hand hebt. Heb je een lange wandeling of een vermoeiende werkdag achter de rug en heb je last van pijnlijke voeten? Bekijk de webshop en bestel direct de voetenwarmer van Relaxxed.

Voetenwarmers

De producten van Relaxxed zijn veilig, betrouwbaar en duurzaam. Als je koude voeten in bed hebt kun je de warmtezak van Relaxxed wel minimaal duizend keer opnieuw hergebruiken. Dit betekent dat je met de voetenwarmers van Relaxxed dus jarenlang plezier hebt. Zodra de warmtezak afgekoeld is, kun je deze opnieuw gebruiksklaar maken door eenvoudig de zak te verhitten in kokend water. Heb je vaak last van pijnlijke voeten en zoek je een oplossing om de pijn te verzachten? Bestel direct de voetenwarmer van Relaxxed voor een verbeterde versie van de traditionele pittenzak.

koude voeten, pijnlijke voeten, voetenwarmer

Klanten vonden ons ook via:

Handwarmers kopen
Warmtezak
Pijnlijke voeten
Pijnlijke rugspieren