[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Pijnlijke rugspieren

Je hebt veel last van pijnlijke rugspieren en je bent op zoek naar een effectieve oplossing om de pijn te verzachten. De Heat In A Click verwarmde rugband van Relaxxed is speciaal ontwikkeld en vormgegeven voor:

Deze verstelbare band is geschikt voor elk postuur. Door de klittenbandsluiting bepaal je zelf hoe strak je de verwarmde rugband wil dragen. Met de Heat In A Click rugband zorg je extra goed voor je pijnlijke rugspieren. De warmtepads van Relaxxed geven een heerlijke therapeutische behandeling.
Bestel direct een verwarmde rugband bij Relaxxed en verzacht pijnlijke rugspieren in een handomdraai.

Multifunctioneel, effectief en snel

De verwarmde rugband van Relaxxed is speciaal voor de onderrug ontworpen, maar je kunt het ook gebruiken voor de bovenrug of andere lichaamsdelen.
De rug warmtezak blijft minimaal anderhalf uur aangenaam warm en door de hoes blijft de warmte nog langer hangen. Daarnaast kan de Heat In A Click rug pad ook gekoeld worden.
Zo maak je een Coldpack van jouw Heatpack. Met de verwarmde rugband van Relaxxed heb je een praktisch toepasbaar ‘twee-in-een’ product. De Heat In A Click producten van Relaxxed zijn de ideale oplossing voor pijnlijke rugspieren en/of bij een verminderde bloedcirculatie. Bekijk onze webshop en verzacht direct pijnlijke spieren met de warmtezakken van Relaxxed.

Lokaal toegepaste warmtetherapie

Met onze nieuwe verwarmde rugband is je rug op een eenvoudige en snelle manier weer warm. De Heat In A Click rugband van Relaxxed biedt optimaal draagcomfort en voorziet je van aangename warmte in de lage onderrug. De lokaal toegapaste warmtetherapie verhoogt bloedtoevoer in het weefsel. Dit leidt vervolgens tot een directe pijnverlichting en spierontspanning. Heb je vaak last van pijnlijke rugspieren en ben je op zoek naar een effectieve oplossing? Neem voor meer informatie over onze Heat In A Click producten contact met ons op of bekijk onze artikelen in de webshop.

Klanten vonden ons ook via:
[su_button url=”/handwarmers-kopen”]Handwarmers kopen[/su_button] [su_button url=”/warmtezak”]Warmtezak[/su_button] [su_button url=”/pijnlijke-voeten”]Pijnlijke voeten[/su_button]
[su_button url=”/stijve-spieren”]Stijve spieren[/su_button][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]