[vc_row][vc_column][vc_column_text]Nee, het is geen naam van een verhuisbedrijf (alhoewel je het misschien wel in eerste instantie zou zeggen). En met zo’n bedrijfsnaam zou je misschien ook wel de indruk wekken dat je niet bepaald zin hebt in verhuizingen van je klanten.

Waarom wel deze titel? We hebben nl. ons project voor vandaag eens een naam gegeven. Gewoon, just for fun
“Monday Movers” leek ons wel toepasselijk op zo’n mooie maandag als vandaag.
Sinds de start van ons bedrijf hebben we elke maand een stijgende lijn in de verkopen kunnen waarnemen. In de afgelopen 6 maanden hebben we een omzet behaald die groter is dan het totaal van vorig jaar!
Omdat we zo sterk aan het groeien zijn, hebben we een grotere opslagruimte nodig voor onze voorraad. Na enkele weken voorbereiding en verbouwing van onze nieuwe locatie, hebben we vandaag dan daadwerkelijk onze voorraad verhuisd en de nieuwe locatie ingericht.

Klaar voor een nieuwe periode, met voldoende opslagruimte voor alle (zakelijke) bestellingen![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/3″][vc_gallery interval=”3″ images=”3354,3353,3352″ img_size=”full”][/vc_column][/vc_row]