middel tegen hoofdpijnVoor wie niet aan medicijnen wil of waar medicijnen niet werken, kan eenvoudig hoofdpijn verhelpen met een hot cold oogmasker van Heat in a Click. Zowel warm als koud te gebruiken, waar je ook bent. Het oogmasker helpt je ontspannen en verlicht snel je pijnklachten. Benieuwd of het oogmasker van Heat in a Click jou kan helpen? Bekijk dan het oogmasker in onze webshop.

Met de speciale Heat in a Click techniek kan met één druk op een metalen plaatje warmte worden gecreëerd. Door de speciale techniek wordt de vloeistof in het oogmasker geactiveerd als het metalen plaatje wordt ingedrukt en bereikt het een heerlijke temperatuur van 54 graden. Dit is een veilige en aangename temperatuur. Er is geen magnetron meer nodig, een druk op de knop en de warmte komt vrij! Warmte ontspant de spieren en verlicht pijn, hoofdpijn verhelpen kan dus gemakkelijk en snel met een oogmasker van Heat in a Click.

Het oogmasker is zo ontworpen dat deze kan worden hergebruikt. Door het oogmasker in kokend water te leggen kan deze weer worden gereactiveerd. Voor wie dat fijn vindt, kan het oogmasker ook in de koelkast of vriezer doen en deze gebruiken als middel tegen hoofdpijn met behulp van kou. Welke methode jij ook fijn vindt, het oogmasker is multifunctioneel.

Oogmasker bestellen

 

hoofdpijn verhelpenMiddel tegen hoofdpijn

Warmte is een ideaal middel tegen hoofdpijn. Het verlicht de pijn drastisch zonder het gebruik van medicijnen. Het oogmasker van Heat in a Click kan dus handig zijn voor migrainepatiënten, mensen die regelmatig last hebben van clusterhoofdpijn of bij acute hoofdpijn. Het oogmasker blijft minimaal een half uur warm en kan snel weer worden hergebruikt. Hoofdpijn verhelpen is met een oogmasker dus een snelle en effectieve manier!

Een oogmasker is niet alleen een middel tegen hoofdpijn, het kan ook worden ingezet als ontspanningsmasker zoals bij de schoonheidsspecialiste. Het heeft hetzelfde effect als een warme handdoek op de ogen, maar dan veel effectiever!

Hoofdpijn verhelpen zonder medicijnen? Bekijk alle producten van Heat in a Click in onze webshop en bestel direct en makkelijk online!

Een greep uit onze diensten: [su_button url=”/./handwarmers-kopen”]Handwarmers kopen[/su_button] [su_button url=”/./warmtezak”]Warmtezak[/su_button] [su_button url=”/./pijnlijke-voeten”]Pijnlijke voeten[/su_button] [su_button url=”/./stijve-spieren”]Stijve spieren[/su_button] [su_button url=”/./acute-rugpijn”]Acute rugpijn[/su_button] [su_button url=”/./handwarmers-herbruikbaar”]Handwarmers herbruikbaar[/su_button] [su_button url=”/./warmte-pads”]Warmte pads[/su_button] [su_button url=”/./stijve-rug”]Stijve rug[/su_button] [su_button url=”/./warmtekussen-nek”]Warmtekussen nek[/su_button]