Handwarmers herbruikbaarOp zoek naar handwarmers die herbruikbaar zijn? Relaxxed heeft een ruim aanbod aan handwarmers. Wij verkopen  herbruikbare handwarmers van het merk Heat In A Click. Direct te gebruiken en geven al binnen een aantal seconden aangename warmte. Of kou, want ze kunnen ook gebruikt worden als coldpack. De warmtezakken zijn dus niet alleen makkelijk en veilig, maar ook multifunctioneel! Bekijk alle handwarmers in onze webshop.

De handwarmers zijn gevuld met een natuurlijk zoutoplossing en hierdoor volledig veilig in gebruik. Bij het buigen van de kleine metalen schuif in de handwarmers treedt een moleculair opwarmingsproces in werking. Binnen een paar seconden wordt een heerlijke maximale temperatuur van 54° C bereikt. Omdat de handwarmers herbruikbaar zijn is het een zeer milieuvriendelijk product. In Nederland zijn wij de enige officiële distributeur die handwarmers herbruikbaar aanbiedt!.

handwarmers herbruikbaarMasseren met herbruikbare handwarmers

Warmte bevordert de doorbloeding en dus krijg je met de Relaxxed handwarmers in korte tijd weer heerlijke warme handen. De warmte pads van Heat In A Click zijn duurzaam en overal op het lichaam te gebruiken. Je kunt de herbruikbare handwarmers niet alleen gebruiken om je handen op te warmen. Gebruik de warmtezak eens voor een massage. Een heerlijk alternatief voor een hot stone massage! Door de warmte en massageolie te gebruiken geef je een massage een extra weldadige en ontspannende dimensie. Goed om te weten is dat de handwarmers herbruikbaar van Heat In A Click hypoallergeen zijn en er dus weinig tot geen kans is op een allergische reactie.

Altijd koude handen

Wat zou het lekker zijn om geen last meer te hebben van koude handen! Wil je ook zo graag altijd warme handen? Met de handwarmers herbruikbaar uit het assortiment in onze webshop kan dit voor jou ook realiteit worden. Wij verkopen goede kwaliteit handwarmers tegen scherpe prijzen. Altijd warme handen met de handwarmers van Heat In A Click!

Klanten vonden ons ook via:
[su_button url=”/./warmtezak”]Warmtezak[/su_button] [su_button url=”/./pijnlijke-voeten”]Pijnlijke voeten[/su_button] [su_button url=”/./stijve-spieren”]Stijve spieren[/su_button] [su_button url=”/./pijnlijke-rugspieren”]Pijnlijke rugspieren[/su_button] [su_button url=”/./acute-rugpijn”]Acute rugpijn[/su_button] [su_button url=”/./babyflesverwarmer”]Babyflesverwarmer[/su_button] [su_button url=”/./warmte-pads”]Warmtepads[/su_button]