Ken je dat gevoel?
Je hebt een pijnlijke nek gekregen van een dag werken, en wilt je warmtezak zo snel mogelijk gebruiken.   Oeps!  Je was vorige keer vergeten de warmtezak uit te koken in een pan met water, waardoor hij nog hard en stug is. En nu?

We hebben recentelijk vernomen dat een leverancier van een ander merk (welke ook warmtezakken verkoopt) een verkeerd, maar vooral gevaarlijk advies geeft aan haar klanten.
Omdat zo’n verkeerd advies een vertekend beeld en levensgevaarlijke situaties kan creëren bij onze (toekomstige) klanten, willen wij je alvast waarschuwen!

Als je in theorie water boven de 83° Celcius wilt krijgen, kan je drie methodes gebruiken: pan op het vuur, gebruik van een waterkoker of een magnetron.
Je wilt nl. het water boven de 83° Celcius krijgen, voor het activeren van het endotherme proces (warmtezak reactiveren).
Nu heeft deze leverancier natuurlijk gedacht:  “Mensen willen tegenwoordig alles sneller. Dan kan je natuurlijk ook even snel het water laten koken in de magnetron. “.

Welke advies wordt er dan precies gegeven?
Vertegenwoordiger(s) van deze concurrent geven het advies om een bakje met water (met daarin het warmtezakje) in de magnetron aan de kook te brengen, waardoor het zal moeten reactiveren.
Dit kan in theorie best mogelijk zijn, maar in de praktijk is dit levensgevaarlijk! Inmiddels hebben we al van verschillende klanten van deze concurrent vernomen dat ze hierdoor “ontplofte” en lekkende warmtezakken terugvonden in de magnetron.
Wanneer het metalen muntje in de warmtezak blootgesteld wordt aan de straling, willen we niet eens gaan bedenken wat de consequenties hiervan kunnen zijn!!

!!! LET DAAROM GOED OP EN VOLG BOVENSTAAND ADVIES DUS NOOIT OP !!!

Volg altijd ons advies op , zoals we die in deze instructievideo en in onze bijgeleverde handleiding laten zien.