[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Babyflesverwarmer

Met de babyflesverwarmer van Heat In A Click uit het assortiment van Relaxxed kun je de flesvoeding voor je baby een uur lang op temperatuur houden. Ideaal voor als je op pad gaat en het nog geen tijd is voor een voeding. Gebruik de babyflesverwarmer en geef je baby of dreumes op een later tijdstip een opgewarmde fles melk. Niet langer rommelen met een thermoskan of in een horeca gelegenheid weer eens té heet (thee) water krijgen. Herkenbaar? Met de babyfleswarmer van Heat In A Click blijft de voeding op ideale temperatuur. Het product is herbruikbaar en dus zeer milieuvriendelijk. Het is geen probleem om de babyflesverwarmer keer op keer te gebruiken. Bekijk alle producteigenschappen van de babyfles warmer in de webshop.

[su_button url=”/winkel/babyfles-warmer/”]Bekijk babyflesverwarmer[/su_button]
[/vc_column_text][vc_column_text]

Multifunctioneel babyproduct: flesverwarmer én kruik

Als je op pad gaat, dan wil je niet alleen dat de flesvoeding voor je baby warm blijft. Je baby zelf moet het ook niet koud krijgen, maar juist lekker warm blijven! Daarom is de babyflesverwarmer zo´n ideaal product. Je kunt het namelijk ook gebruiken als kruik in de kinderwagen of in de voetenzak. Zo heb je niet alleen een flessenwarmer voor onderweg, maar ook een warmhouder voor je kind! De babyfleswarmer neemt weinig ruimte in door het handzame formaat. Het past met gemak in iedere verzorgingstas.

Koop de ideale flessenwarmer voor onderweg

De babyflesverwarmer is veilig, duurzaam en gebruiksvriendelijk. De flessenwarmer voor onderweg voldoet aan alle eisen van een praktisch en multifunctioneel babyproduct. Een uitkomst voor alle ouders die graag overal en makkelijk een warme flesvoeding aan hun kind willen geven. Dit kan niet ontbreken in de uitzet! Ook leuk om weg te geven als praktisch en origineel kraamkado. Bestel de ideale flessenwarmer voor onderweg bij Relaxxed, officieel distributeur van Heat In A Click producten!

Babyfles-verwarmer
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Klanten vonden ons ook via:
[su_button url=”/handwarmers-kopen”]Handwarmers kopen[/su_button] [su_button url=”/warmtezak”]Warmtezak[/su_button] [su_button url=”/pijnlijke-voeten”]Pijnlijke voeten[/su_button] [su_button url=”/stijve-spieren”]Stijve spieren[/su_button] [su_button url=”/acute-rugpijn”]Acute rugpijn[/su_button] [su_button url=”/handwarmers-herbruikbaar”]Handwarmers herbruikbaar[/su_button] [su_button url=”/warmte-pads”]Warmte pads[/su_button][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]