Acute rugpijn

Acute rugpijn is erg vervelend! Als je last hebt van acute rugpijn of een pijnlijke onderrug dan wil je hier graag zo snel mogelijk vanaf. De Heat In A Click producten in ons assortiment kunnen direct verlichting geven en het herstel van rugklachten versnellen. Acute rugpijn kan verschillende oorzaken hebben. Is het een aanhoudende blessure, dan is het altijd goed om naar de huisarts of een rugcentrum te gaan. Heb je last van pijnlijke spieren na het sporten, dan kun je gerust de rugwarmer en warmte pads van Relaxxed gebruiken om van de acute rugpijn af te komen. Bekijk onze artikelen in de webshop!

Acute rugpijn? Eerst koelen, dan verwarmen

Bij acute rugpijn en pijnlijke rugspieren kun je het beste eerst koude therapie toepassen door te koelen. En later pas te behandelen met warmte. Met de producten van Relaxxed is dit allebei mogelijk. De warmtezakken worden ´coolpacks´ door ze minstens een uur in de koelkast te leggen. Gebruik de gekoelde zak de eerste 48 uur om de vier tot zes uur en ongeveer 20 minuten per keer. Met het ingenieuze kliksysteem wordt de warmtezak binnen een paar seconden heerlijk warm. De temperatuur blijft tot ongeveer 2 uur lang warm met een heerlijke 54 graden, een ideale temperatuur om acute rugpijn te behandelen. Je kunt ook preventief warmtetherapie toepassen door dagelijks een half uurtje met de billen en onderrug op ´hotpacks´ te liggen. Dit werkt zeer ontspannend en houdt de rugspieren soepel.

Rugwarmer van Heat In A Click

Het is algemeen bekend dat een hotpack of rugwarmer verlichting kan geven bij lage rugpijn en stijve spieren. Warmte zorgt er voor dat je bloedvaten verwijden en dat de doorbloeding van de spieren in je onderrug zo flink verbetert. Wil je het eens proberen? Bestel dan direct de rugwarmer van Heat In A Click in onze webshop.

Klanten vonden ons ook via:
[su_button url=”/handwarmers-kopen”]Handwarmers kopen[/su_button] [su_button url=”/warmtezak”]Warmtezak[/su_button] [su_button url=”/pijnlijke-voeten”]Pijnlijke voeten[/su_button] [su_button url=”/stijve-spieren”]Stijve spieren[/su_button] [su_button url=”/pijnlijke-rugspieren”]Pijnlijke rugspieren[/su_button] [su_button url=”/handwarmers-herbruikbaar”]Handwarmers herbruikbaar[/su_button] [su_button url=”/shop/product/rug-warmtezak/”]Pijnlijke onderrug[/su_button] [su_button url=”/warmte-pads”]Warmte pads[/su_button] [su_button url=”/babyflesverwarmer”]Babyflesverwarmer[/su_button] [su_button url=”/handwarmers-herbruikbaar”]Handwarmers herbruikbaar[/su_button]